Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Broer en zus botsen met scooters op elkaar in Wijk en Aalburg, zus met spoed naar ziekenhuis
WIJK EN AALBURG - Twee scooterrijders zijn woensdagmorgen op elkaar gebotst op de Perzikstraat in Wijk en Aalburg. Opvallend detail: de twee zijn broer en zus. De zus is met de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Ruud Smolders 19 apr. 2023 Laatste update: 09:43
De twee reden allebei met een scooter op het fietspad, vlakbij het Willem van Oranje College. De broer is in de ambulance onderzocht en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De moeder van de twee is met haar dochter in de ambulance mee gegaan. Een traumahelikopter die onderweg was, is omgekeerd.

Naast een ambulance kwam de politie op het ongeval af. Zij doet onderzoek op de plek van het ongeluk.

Ook de directeur van het Willem van Oranje College was langsgekomen bij de plaats van het ongeval. Het meisje zit ook op deze school.

Op de schop
De Perzikstraat in Wijk en Aalburg gaat op de schop. Het is er nu soms een chaos, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van de gemeente Altena. Eén centraal fietsoversteekpunt, opvallende verkeersborden, een beter onderscheid tussen het fiets- en voetpad en verkeersplateaus moeten de straat veiliger maken.

Bron: BD.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok