Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

 

Auto vliegt in brand bij ongeval op A59 bij Waalwijk, herstel weg richting Den Bosch gaat nog uren duren
WAALWIJK - Bij een kopstaart-botsing tussen twee auto's op de A59 bij Waalwijk maandagmiddag, is de achterste auto in brand gevlogen. De bestuurder van het voertuig liep lichte verwondingen op. Volgens Rijkswaterstaat moet het asfalt vervangen worden, de werkzaamheden duren naar verwachting tot middernacht.

Benedicte Bombala 17 apr. 2023 Laatste update: 20:03
De botsing gebeurde rond 17.20 uur. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Volgens de chauffeur van de achterste auto, schoof zijn voertuig onder de auto ervoor door. Meteen na de botsing schoten de vlammen uit de auto. Hij kon net op tijd uit de auto springen en liep hier en daar een krasje of schrammetje op. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij.

De achterste auto ging in vlammen op. De voorste auto had andere schade. Beide voertuigen werden weggetakeld.

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Volgens Rijkswaterstaat is nog niet duidelijk of er een onderzoek volgt na het ongeval.

Verkeer via vluchtstrook
Door het ongeval was de A59 richting Den Bosch tussen Waalwijk en Waalwijk-Centrum tijdelijk afgesloten. Richting knooppunt Zonzeel was de linkerrijstrook dicht. Later in de avond werd het verkeer omgeleid via de vluchtstrook en nam de vertraging af.

Bron: BD.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok