Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Twee auto’s volledig uitgebrand in Drunen, bestelbusje flink beschadigd
DRUNEN - Aan de Grotestraat in Drunen hebben in de nacht van woensdag op donderdag drie voertuigen vlam gevat. Twee auto’s brandden volledig uit, een geparkeerd busje liep wat schade op.

Jeroen Theunis 30 mrt. 2023 Laatste update: 09:59
De wagens stonden geparkeerd op de parkeerplaats nabij de plaatselijke supermarkt. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten. De politie onderzoekt of het om mogelijke brandstichting gaat. ,,Brandonderzoeken zijn ingewikkelde onderzoeken: vaak zijn er weinig sporen en dat maakt het natuurlijk niet gemakkelijk. In Drunen lijkt het te gaan om brandstichting. Het lijkt te gaan om een op zichzelf staand incident”, zegt de politie.

Van de twee auto’s, die van de bewoners van het appartementencomplex zijn, bleef vrijwel niets over. Het busje had wat schade aan de zijkant. ,,We onderzoeken de toedracht door onder andere buurtonderzoek, waarbij we rekening houden met diverse scenario’s en gaan na of er mogelijk iets speelt wat enige aanleiding kan geven tot de brandstichting”, besluit de politie.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok