Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Voetgangster (25) uit Den Bosch overleden door aanrijding met auto in Sprang-Capelle
SPRANG-CAPELLE – Een 25-jarige voetgangster uit Den Bosch is dinsdagavond overleden bij een aanrijding met een auto in het buitengebied van Sprang-Capelle. De auto raakte de vrouw op de Koesteeg. Voor het slachtoffer landde een traumahelikopter op de polderweg, maar alle hulp mocht niet meer baten.

Matthijs Keim 21 mrt. 2023 Laatste update: 23:04
Na de melding van het ongeval, dat rond 19.45 uur plaatsvond, kwamen de hulpdiensten massaal naar de Koesteeg. Zij behandelden het zwaargewonde slachtoffer op de weg. Ondanks deze inspanningen overleed ze ter plaatse. Wat de vrouw op de Koesteeg deed, kan een politiewoordvoerder nog niet zeggen.

Rechercheurs onderzoeken de oorzaak van het ongeval, waarbij de vrouw op de voorruit van de auto belandde. De woordvoerder noemt het een ‘heftige aanrijding’, die mogelijk door veel getuigen is gezien. De automobilist heeft al een korte verklaring afgelegd, maar hij zal woensdag bij de politie uitgebreider ingaan op het ongeluk.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok