Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Drie auto's botsen op A59 bij Waalwijk, twee gewonden en brokstukken op de weg
WAALWIJK - Drie auto's zijn in de nacht van donderdag op vrijdag tegen elkaar gebotst op de A59 bij Waalwijk. Na de botsing raakten de drie voertuigen op meerdere plekken de vangrail voor ze ongeveer honderd meter verderop tot stilstand kwamen. Twee bestuurders raakten gewond, maar de chauffeur van een bestelbus kwam met de schrik vrij.

Matthijs Keim 24 feb. 2023
Eén van de wagens raakte rond 23.00 uur de twee andere auto's op de weg richting Hooipolder. Dat zorgde voor een ravage op de weg, omdat brokstukken van de voertuigen af vielen.

Bij de botsing deukte de achterkant van twee betrokken wagens zwaar in, terwijl de derde auto aan de voorkant grote schade opliep. Alle drie de voertuigen zijn door een bergingsbedrijf van de weg gehaald.

A59 uren dicht
De twee gewonden, onder wie een vrouw, zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook bleef de A59 tot 01.00 uur afgesloten en ontstond een grote file. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok