Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

2019 04 27 4837 Loon op zand Loonsehoek nieuwe auto uit de bochtFoto's: FPMB Erik Haverhals

 

Beelden FPMB Erik haverhals

 

Auto slaat vier keer over de kop op A59 bij Sprang-Capelle, bestuurster gewond naar het ziekenhuis
SPRANG-CAPELLE - Een auto raakte in de nacht van zaterdag op zondag van de weg en sloeg vier keer over de kop op de A59 bij Sprang-Capelle. Honderd meter verder kwam de auto ondersteboven tot stilstand in een berm. De automobiliste raakte hierbij gewond.

Annemarije Koeman 15-01-23
De automobiliste reed rond 02.30 uur over de A59 van Waalwijk richting Hooipolder. Bij Sprang-Capelle ging het mis. De bestuurster raakte van de weg en ramde een meetpaal uit de grond waarna de wagen over de kop sloeg.

Vlak na het ongeluk werden de politie, een ambulance en de brandweer opgeroepen. Medewerkers van de ambulance haalde het slachtoffer uit haar auto. Daarna werd zij met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Schade
Verspreid over de weg lagen onderdelen van de auto. Door de harde klappen raakte het voertuig flink beschadigd.

Rijkswaterstaat werd opgeroepen om het meetstation, dat ook flink beschadigd raakte, op te ruimen. Een bergingsbedrijf kwam naar de plek van het ongeluk om de zwaar beschadigde auto af te voeren. Waardoor de automobiliste van de weg raakte, is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Bron: bd.nl

Cookies maken beperkt deel uit van onze website.. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok