eriklogoWelkom op de website van:logo2

Fotopersbureau Midden-Brabant en
Brandweerfotograaf Erik haverhals

Op deze site kunt u foto's en filmpjes vinden die ik in de loop van de jaren heb gemaakt, en nog steeds maak, bij diverse calamiteiten in de regio Midden West en Noord Brabant. Wat ooit begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een passie en professionele foto- en videografie. Reeds vele malen zijn foto's en video's van mijn hand verschenen in  de regionale en landelijke media. Zowel op tv als in de kranten en tijdschriften zijn mijn beelden te vinden.

De foto's zijn genomen tijdens de incidenten, deze beelden kunnen als schokkend worden ervaren. Voor te jeugdige kijkers is begeleiding van een volwassene aan te raden. De beelden zijn allemaal onbewerkt, er wordt geen gebruik gemaakt van trucfotografie. De bewerkingen die gedaan worden zijn alleen om de kwaliteit van de afbeelding te verbeteren.

Wij proberen zo integer mogelijk te werken. Zo zorgen we ervoor dat slachtoffers nooit vol in beeld te zien zijn. Foto's die te ernstige en schokkende beelden bevatten worden niet geplaatst op deze website. Ook wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de privacy van de slachtoffers.

Iedereen die dit wil kan de gemaakt foto's en video's bijbestellen. Op deze website staat slechts een beperkte selectie van de door mij gemaakte beelden en afbeeldingen. Indien u van een bepaald onderwerp meer afbeeldingen zou willen zien en/of aanschaffen neem dan even contact op via de email. 

Publiceren of Kopiëren van de foto's en video's op welke wijze dan ook, zonder toestemming van de fotograaf, is strafbaar.
Op deze website zijn de Algemene Voorwaarden van de Fotografenfederatie van toepassing, klik hier voor deze voorwaarden.
Bij publicatie van de beelden is naamsvermelding verplicht!

Volg ons ook, actueel, op: 

@erikfpmb
twitter logo

Erik Haverhals

Like us on Facebook


Kijk ook eens op de website van:

Gastouderopvang Molenbeekje

Laatst toegevoegd

Aanmelden nieuwsbrief

Vandaag88
Gister126
Week88
Maand2775
Totaal754215
IP 54.227.104.53 Info Unknown - Unknown maandag 19 februari 2018 16:24
Guests : 12 guests online